Jykin logo

Lastväxlarsläp

Behöver du ett robust lastväxlarsläp för att köra avfall, flis eller annat variabelt material? 

Jyki lastväxlarsläp är högkvalitativa och hållbara verktyg. Vi designar släpet efter dina behov och önskemål.

Välj de funktioner för Jyki lastväxlarsläpet som bäst passar dina behov 

 1. Lastväxlarsläp med enkel- och dubbelflak

  Vi tillverkar både enkla och dubbla plattformsvagnar. Vi erbjuder även tvåflaksvagnar med en hydraulisk plattform för balansering av axelvikter i mycket tunga laster.

 2. Ramstruktur med kärna

  Vi tillverkar demonterbara växelflakar med en traditionell I-balkram och en slädlösning. Våra I-balk demonterbara släpvagnar är välkända exportprodukter och särskilt populära i Sverige.

 3. Dubbelkärnig ramlösning

  Tack vare den lådstrukturerade rambalken som vi utvecklat, manglas rambalkens övre platta inte, och dessutom är ramens böjmotstånd och vridstyvhet mycket bra. Dubbelkärnskroppen ökar därmed släpets livslängd. Ett lastväxlarsläp baserat på dubbelskrovslösningen är populär på den finska marknaden.

 4. Kombinationslås

  Varmförzinkade lås är mycket korrosionsbeständiga och säkra när de låser sig. Vid skador är det enkelt att byta lås.

 5. Sänkbar dragstång

  Tack vare den ihopfogade, sänkbara dragstången kan du köra bilen närmare släpvagnen, även om bilens chassi är trångt.

När dina transportbehov växer eller din materiel blir föråldrad, diskuterar vi gärna med dig om en släpvagnslösning som du behöver.

Det är vårt jobb att se till att allt du behöver tas i beaktande innan din beställning flyttas till vår designers bord. Kontakta din närmaste återförsäljare eller ring fabriken direkt!

Jykis högkvalitativa släpvagnar är skräddarsydda för varje kunds behov

När du köper en släpvagn från oss köper du inte massgods tillverkat till lagret.

Jykis släpvagnar tillverkas alltid enligt kundens personliga behov. Vi tillverkar inte släpvagnar i serieproduktion för att stå på gården, eftersom vi investerar i kvalitet och individuella produkter. 

Med hjälp av vår professionalism ser vi till att de utvalda funktionerna tjänar släpvagnens syfte. På små skogsvägar, när man kör flis, krävs det naturligtvis andra egenskaper hos släpvagnen än av skrotransporter som rullar på asfaltvägar. 

Vår kundspecifika anpassning säkerställer med andra ord att även du får den produkt som fungerar bäst för dina behov. 

Jyki är känd för bra service och långvariga kundrelationer

Vi lämnar aldrig våra kunder i sticket.

Förutom högkvalitativa, anpassade produkter ligger fokus i vår verksamhet på personlig service och långvariga kundrelationer. Vi tar alltid hand om våra kunder även efter transaktionen och ser till att samarbetet med oss löper smidigt. 

Vårt företags över 50-åriga historia har visat att en transportentreprenör som köper ett Jyki-släp kommer att fortsätta som vår kund. 

Slitstark släpvagn av hög kvalitet – låga livscykelkostnader

Jyki är ett finskt familjeföretag. Vårt lastväxlarsläp är inte det billigaste på marknaden, men det är hållbart och av hög kvalitet. 

Hela organisationens kvalitetskrav bygger på en praktisk förståelse för våra kunders dagliga liv. 

När din släpvagn står parkerad i en verkstad på grund av ramproblem eller andra konstruktionsfel är den borta från produktivt arbete. Utöver detta kommer du att ha onödigt arbete och extra kostnader för att hitta en ersättande hyresbil. Det vill vi inte heller. 

När du köper kvalitet investerar du i smidiga körkilometer. På Jyki gör vi vårt bästa för att du, vår kund, ska undvika onödiga och dyra stillestånd för din släpvagn. 

Blev du intresserad av våra lastväxlarsläp? 
Gör så här. 

 1. Ring våra återförsäljare eller direkt till fabriken! Om du vill kan du också skicka en kontaktförfrågan med formuläret så ringer vi dig.

 2. Vi går igenom funktionerna, dimensionerna och utrustningen för släpet du vill ha.

 3. Du får ett erbjudande från oss och information om en eventuell leveranstid.

 4. När du accepterar vårt erbjudande, kommer din släpvagn att flyttas till vår designers bord och sedan till produktion.

 5. Vi kontaktar dig när överlämningsdatumet närmar sig. Naturligtvis kan du ringa oss när som helst om du har några frågor.

 6. Vår kundtjänst och service fungerar även efter att släpet har överlämnats. Tveka inte att ta kontakt.

crossmenu