Jykin logo

Lastväxlare med tipp

Behöver du en lastväxlare med tippvagn för att köra asfalt, avfall eller annat variabelt material? 

Jykis lastväxlare med tippvagn är hållbara verktyg. Vi designar släpet efter dina behov och önskemål. 

Välj de funktioner för Jyki-lastväxlarsläpet som bäst lämpar sig för dina behov

 1. Axelalternativ

  Vår traditionella släpvagnslösning är treaxlad, men från och med 2022 kommer vi också att tillverka ett fyraxligt släp med flyttbar boggi.

 2. Dubbel ramlösning

  Tack vare rambalkens lådkonstruktion som vi utvecklat – med dubbla fogar – är ramens böjmotstånd, stabilitet och vridstyvhet mycket god. Den dubbla konstruktionen förlänger släpets livslängd.

 3. Tippram

  Vår tippram är lätt och stabil att tippa. Infästningen av tipplagren på stödbalken och krysskonstruktionen från tipplagren till tippcylinderns monteringspunkt skapar stabilitet vid tippning.

 4. Kombilås

  De varmförzinkade låsen är mycket korrosionsbeständiga och säkra. Vid skador är det enkelt att byta lås.

När dina transportbehov ökar eller din materiel blir föråldrad, diskuterar vi gärna med dig om en lämplig släpvagnslösning för dina behov.

Det är vårt jobb att se till att allt det nödvändiga är klart och överenskommet innan din släpvagnsbeställning flyttas över till vår konstruktörs bord.

Kontakta din närmaste återförsäljare!

Jykis högkvalitativa lastväxlare med tipp är skräddarsydda efter varje kunds behov

När du köper en släpvagn från oss köper du inte en masstillverkad lagervara.

Jykis släpvagnar tillverkas alltid enligt kundens personliga behov. Vi tillverkar inte släpvagnar i serieproduktion för att stå på gården, eftersom vi investerar i kvalitet och individuella produkter. 

Med hjälp av vår professionalism ser vi till att de utvalda funktionerna tjänar släpvagnens syfte. På små skogsvägar, när man kör flis, krävs det naturligtvis andra egenskaper hos släpvagnen än av skrotransporter som rullar på asfaltvägar. 

Vår kundspecifika anpassning säkerställer med andra ord att även du får den produkt som fungerar bäst för dina behov. 

Jyki är känd för bra service och långvariga kundrelationer

Vi lämnar aldrig våra kunder i sticket.

Förutom högkvalitativa, anpassade produkter ligger fokus i vår verksamhet på personlig service och långvariga kundrelationer. Vi tar alltid hand om våra kunder även efter transaktionen och ser till att samarbetet med oss löper smidigt.

Vårt företags över 50-åriga historia har visat att en transportentreprenör som köper ett Jyki-släp kommer att fortsätta som vår kund.

En lastväxlare med tippvagn som håller – förmånliga livscykelkostnader

Jyki är ett finskt familjeföretag. Genom hela organisationen bygger våra kvalitetskrav på en praktisk förståelse för våra kunders dagliga liv.

När din släpvagn står parkerad i en verkstad på grund av ramproblem eller andra konstruktionsfel är den borta från produktivt arbete. Utöver detta kommer du att ha onödigt arbete och extra kostnader för att hitta en ersättande hyresbil. Det vill vi inte heller. 

När du köper kvalitet investerar du i smidiga körkilometer. På Jyki gör vi vårt bästa för att du, vår kund, ska undvika onödiga och dyra stillestånd för din släpvagn. 

Blev du intresserad av vår lastväxlare med tippvagn? Gör så här.

 1. Ring till våra återförsäljare! Om du vill kan du också skicka en kontaktförfrågan med formuläret så ringer vi dig.

 2. Vi går igenom funktionerna, dimensionerna och utrustningen för släpet du vill ha.

 3. Du får ett erbjudande från oss och information om en eventuell leveranstid.

 4. När du accepterar vårt erbjudande, kommer din släpvagn att flyttas till vår designers bord och sedan till produktion.

 5. Vi kontaktar dig när överlämningsdatumet närmar sig. Naturligtvis kan du ringa oss när som helst om du har några frågor.

 6. Vår kundtjänst och service fungerar här för dig även efter att släpvagnen överlämnats. Tveka inte att ta kontakt.

crossmenu