Jykin logo

Biltransportsläp

Letar du efter ett biltransportsläp med största möjliga lastkapacitet?

Det verkligen stora lastutrymmet på Jyki biltransportsläpet är också mycket snabbt och enkelt att lasta. 
Samarbetet med Jyki har varit konsekvent och mycket reflekterande när det gäller operativa observationer. Som slutresultat har Jyki kunnat kombinera kvalitet och kostnadseffektivitet i små serietillverkningar med en väl skräddarsydd produkt. Designens professionalism är hög och samtidigt ödmjuk både för nya friheter som följer av lagändringen och för feedback från användarna.
Verkställande direktör Iiro Mäkinen, SE Mäkinen Logistics Oy

Jyki biltransportsläp – viktigaste egenskaper

 • Påhängsvagnar med eller utan speciallåg dolly, samt egentliga släpvagnar

 • Lösningar för transportering av 7, 8 eller 9 bilar (passagerar- och skåpbilsklass)

 • Dimensionering av släpvagnen enligt kraven i din lagstiftning

 • 3-4 axlar (1 + 2 eller 2 + 2, BPW) i själva släpet

 • 2 axlar på påhängsvagnen

 • Trumbromsar

 • Däckstorlek 17,5″

 • Varmförzinkade strukturer och skicklig efterbehandling

 • Släpvagnen är skräddarsydd för att passa sömlöst på din bil

5 orsaker att välja Jykis biltransportsläp

 1. Snabb lastning, smidig lossning

  Vår biltransportvagn är mycket snabbt att lasta, eftersom det är enkelt att placera de fastspända bilarna exakt med hjälp av hydrauliskt rörliga nivåer. Detta gör det också enkelt att delvis lasta av och inlasta nya bilar.

 2. Ett stort lastutrymme

  Vi tillverkar ditt biltransportsläp enligt de dimensioner som fastställs i lagen för att du har tillgång till största möjliga lastutrymme. Vi har ett släp för 7 bilar som faktiskt rymmer 7 bilar.

 3. Planerat för nordiska väderförhållanden

  Vårt biltransportsläp är konstruerad till att fungera även under de utmanande vinterförhållandena, så släpvagnens pålitlighet förblir bra året om.

 4. Förarsäkerhet

  Tack vare vår lastningslösning kan varje bil säkras på sin egen plats omedelbart, och föraren behöver inte klättra i släpet i onödan. Det är säkert att flytta sig i vagnen i alla väder, eftersom varje bar yta är täckt med en skarpkantad gångplatta eller höghållfast tejp. Dessutom har vi investerat i släpvagnsbelysning och reflekterande band för att göra arbetet bland övrig trafik så säkert som möjligt.

 5. Som grund fortsätter produktutvecklingen av den tidigare Malkki Oy-släpvagnen

  Vårt biltransportsläp baserar sig på Malkki, som har varit bekant och funktionell i årtionden. Vi köpte Malks produkträttigheter år 2013, varefter vi har utvecklat produkten speciellt med moderna komponenter samt struktur- och produktionstekniska lösningar (t.ex. armaturer, elsystem, material, plåtkonstruktioner, galvanisering och robotsvetsning).

När dina transportbehov växer eller din materiel blir föråldrad, diskuterar vi gärna släpvagnslösningen som du behöver.

Det är vårt jobb att se till att allt du behöver säkert kommer att uppmärksammas innan din släpbeställning flyttas till vår designers bord. Ta kontakt med fabriken direkt!
I Jykis verksamhet kristalliserar sig en professionalism som förklarar att det finns en stark släpvagnsindustri i hela Finland. Professionalism återspeglas inte bara i själva produkten utan också i dess bruksanvisningar och underhållsmodell. Öppenhet i samarbetet och kontinuerlig hantering av tidshorisonten gör kund-leverantörsförhållandet enkelt, åtminstone för kunden.
Verkställande direktör Iiro Mäkinen, SE Mäkinen Logistics Oy

Jykis högkvalitativa biltransportsläp tillverkas genom att lyssna på kundens önskemål

När du köper en släpvagn från oss köper du inte massgods tillverkat till lagret. 

Jykis släpvagnar tillverkas alltid genom att lyssna på kundens personliga behov. Vi tillverkar inte biltransportsläp i serieproduktion för att stå på gården, eftersom vi investerar i kvalitet och individuella produkter. 

Vi tror att öppen kommunikation och äkta produktutveckling tillsammans med våra kunder är den rakaste vägen till en utmärkt slutprodukt. Även om huvudlinjerna i våra biltransportsläp är standardlösningar som skapats genom produktutveckling, är vi alltid redo att lyssna på dina tankar. 

Vi är verkligen intresserade av vilken typ av små anpassningar vi kan göra för att skapa en ännu bättre produkt för dig. 

Jyki är känd får sin bra service och sina långvariga kundrelationer

Vi lämnar aldrig vår kund i sticket, för till oss kan du alltid ringa.

Förutom kvalitetsprodukter fokuserar vi på personlig service och långvariga kundrelationer. Hela organisationens kvalitetskrav bygger på en praktisk förståelse för våra kunders dagliga liv. 

Vi tar alltid hand om våra kunder även efter transaktionen och ser till att samarbetet med oss går smidigt. Våra reservdelsförsäljare levererar alltid de reservdelar du har beställt så snart som möjligt och personalen på vår verkstad är redo att hjälpa till vid behov, till exempel via telefon. 

Vårt företags över 50-åriga historia har visat att en transportentreprenör som köper ett Jyki-släp kommer att fortsätta som vår kund. 

Blev du intresserad av våra biltransportsläp? Gör så här.

 1. Ring direkt till fabriken! Om du vill kan du också skicka en kontaktförfrågan med formuläret så ringer vi dig.

 2. Vår designer kommer att gå igenom funktioner, dimensioner och utrustning för släpet som du vill ha.

 3. Du får ett erbjudande och information om en eventuell leveranstid från oss.

 4. När du har accepterat vårt erbjudande går du ännu igenom detaljerna för din släpvagn med vår produktchef så att hen kan slutföra ritningarna och sedan flytta din släpvagn till produktionen.

 5. Vi kontaktar dig när överlämningsdatumet närmar sig. Naturligtvis kan du ringa oss när som helst om du har några frågor.

 6. Vår kundtjänst och service fungerar här för dig även efter att släpvagnen överlämnats. Tveka inte att ta kontakt.

crossmenu