Jykin logo

Kassettsläp

Letar du efter ett hållbart och stabilt kassettsläp för transport av jord? 

Jyki kassettsläp är ett verktyg av hög kvalitet som har skicklig design och gör ett snyggt arbete.
Samarbetet med Jyki har fungerat bra. Kundens individuella önskemål lyssnas på och förslag till förbättringar beaktas. Hållbarhet är en viktig egenskap och det har inte varit några problem med ramarna. Samarbetet mellan Jyki och karossbyggaren fungerar också bra, och köpet av kassettsläp med pallar går framgångsrikt.
Janne Ruponen, Kuljetus Janne Ruponen Oy

Välj de funktioner som bäst passar dina behov för Jyki-kassettsläpet

 1. Kassettsläpsystemet

  Vi tillverkar kassettsläp med alla kassettsystem. Till exempel Elg-, KHT-, Jorpe- och slangkassettsystem på hjul kan installeras på Jykis plattform.

 2. Dimensionering

  Vi designar kassettsläpet till din lastbil exakt enligt önskade mått.

 3. Axlar, bromsmekanism, fjädring

  Vi implementerar kassettsläp både med trum- och skivbromsar och med järn- och luftfjädrar. Blandfjädring är också möjlig genom att kombinera järn- och luftfjäderaxlar.

 4. Installation av däck och däckstorlek

  Vi tillverkar ett kassettslät med en däckstorlek enligt dina behov, tvåhjuligt eller med singledäck, eller en kombination av dessa.

 5. Kaross

  Vi samarbetar smidigt med olika karossbyggare för att vårt underlag ska bli en friktionsfri del av din kombination.

När dina transportbehov växer eller din materiel blir föråldrad, diskuterar vi gärna med dig om en släpvagnslösning för dina behov.

Det är vårt jobb att se till att allt det nödvändiga är klart och överenskommet innan din släpvagnsbeställning flyttas över till vår designers bord. Kontakta din närmaste återförsäljare eller ring fabriken direkt!
För tillfället har vi fem kassettsläp på Jykis underlag, en med fyra axlar och fyra med fem axlar. Jyki-släpvagnar har övertygat oss genom sin pålitlighet och funktionssäkerhet, vilket gjort att det har varit enkelt att fatta upphandlingsbeslut. Samarbetet med Jyki har varit okomplicerat, de kan lyssna och förverkliga kundens önskemål och behov.
Petri Pärhä, Pärhä Oy

Gruskassett – under det stabila och pålitliga kassettsläpet finns en fungerande ram

Vårt kassettunderlags ramstruktur har bevisat sin kvalitet genom årtionden.

Vid transport av grus och annan jord blir lastmassorna lätt stora. Ofta fattar våra kunder särskilt intresse för vikten av en ny släpvagn, eftersom den lättaste släpvagnen ger högsta möjliga nyttolast. 

En tung last kräver dock ett tungt verktyg, och underlaget av vårt kassettsläp är sådant. När du vill ha en kvalitetsprodukt ser vi på Jyki till att du får en.

Bland släpvagnens egenskaper är hållbarhet, lätthet, service och tillgänglighet för reservdelar samt utförande och utseende viktiga för mig när jag fattar ett köpbeslut. Jyki hade också ett gott rykte bland kassettunderlagsanvändare, och dess långa tradition som släpvagnstillverkare var övertygande. Jyki har också velat bygga en produkt som uppfyller kundens önskemål.
Arto Korpela, Kuljetus Arto Korpela Oy

Jyki är känd för bra service och långvariga kundrelationer

Vi lämnar aldrig vår kund i sticket.

Förutom högkvalitativa, skräddarsydda produkter fokuserar vår tjänst på personlig service och långvariga kundrelationer. Vi tar alltid hand om våra kunder även efter transaktionen och ser till att ditt samarbete med oss går smidigt. Du kan alltid ringa oss!

Vårt företags över 50-åriga historia har visat att en transportentreprenör som köper en Jyki-släp kommer att fortsätta som vår kund.

Högkvalitativ, hållbar gruskassett - låga livscykelkostnader 

Jyki är ett finskt familjeföretag. Genom hela organisationen bygger våra kvalitetskrav på en praktisk förståelse för våra kunders dagliga liv.

När din släpvagn står parkerad i en verkstad på grund av ramproblem eller andra konstruktionsfel är den borta från produktivt arbete. Utöver detta måste du arbeta extra och stå för extra kostnader för att hitta en ersättande hyresbil. Det vill vi heller inte. 

När du köper kvalitet investerar du i smidiga körkilometer. På Jyki gör vi vårt bästa för att du, vår kund, ska undvika onödiga och dyra stillestånd för din släpvagn. 

Intresserad av våra kassettvagnar? Gör så här. 

 1. Ring våra återförsäljare eller direkt till fabriken! Om du vill kan du också skicka en kontaktförfrågan med formuläret så ringer vi dig.

 2. Vi går igenom funktionerna, dimensionerna och utrustningen för släpet som du vill ha.

 3. Du får ett erbjudande från oss och information om en eventuell leveranstid.

 4. När du accepterar vårt erbjudande, kommer din släpvagn att flyttas till vår designers bord och sedan till produktion.

 5. Vi kontaktar dig när överlämningsdatumet närmar sig. Naturligtvis kan du ringa oss när som helst om du har några frågor.

 6. Vår kundtjänst och service är här för dig även efter att släpet har överlämnats. Tveka inte att ta kontakt.

crossmenu