Jykin logo

Vaihtolavaperävaunu

Tarvitsetko jämäkän vaihtolavaperävaunun jätteen, hakkeen tai muun vaihtelevan materiaalin ajoon? 

Jykin vaihtolavaperävaunut ovat kestäviä, kotimaisia työvälineitä. Suunnittelemme perävaunun sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Valitse Jykin vaihtolavaperävaunuun tarpeesi mukaiset ominaisuudet 

 1. Yksi- ja kaksilavaiset vaihtolavaperävaunut

  Valmistamme sekä yksi- että kaksilavaisia vaihtolavaperävaunuja. Meiltä saat myös kaksilavaiset perävaunut lavan hydraulisiirrolla akselipainojen tasaamiseen erittäin painavissa kuormissa.

 2. Tuplauuma-runkoratkaisu

  Kehittämämme kotelorakenteisen runkopalkin, tuplauuman, ansiosta runkopalkin ylälatta ei mankeloidu, ja lisäksi rungon taivutusvastus ja kiertojäykkyys ovat erittäin hyvät. Tuplauumarunko siis lisää perävaunun käyttöikää.

 3. Yksiuumainen runkorakenne

  Valmistamme myös perinteistä I-palkkirunkoa liukukelkkaratkaisulla. I-palkkirunkoiset vaihtolavaperävaunumme ovat tunnettuja vientituotteitamme, ja niitä suosivat erityisesti asiakkaamme Ruotsissa.

 4. Kombilukot

  Itsenäiset, kuumasinkityt lukot ovat erittäin korroosionkestävät ja lukittuessaan turvalliset. Vaurion sattuessa yksittäisen lukon vaihtaminen on helppoa.

 5. Alaslaskettava aisa

  Nivelletyn, alaslaskettavan aisan ansiosta ajat autosi lähemmäksi perävaunua, vaikka autosi alusta olisi ahdas.

Kun kuljetustarpeesi kasvaa tai kalustosi vanhenee, keskustelemme mielellämme tarvitsemastasi perävaunuratkaisusta kanssasi. 

Meidän tehtävämme on huolehtia, että kaikki tarpeellinen on varmasti sovittu ennen kuin perävaunutilauksesi siirtyy suunnittelijamme pöydälle. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään tai soita suoraan tehtaalle!

Jykin laadukkaat vaihtolavaperävaunut räätälöidään jokaisen asiakkaan tarpeeseen

Kun ostat perävaunun meiltä, et osta varastoon tehtyä massatavaraa.

Jykin perävaunut valmistetaan aina asiakkaan henkilökohtaista käyttötarvetta kuunnellen. Emme tehtaile perävaunuja sarjatuotantona pihaan odottamaan, sillä panostamme laatuun ja yksilöllisiin tuotteisiin. 

Ammattitaitoamme on varmistaa, että valitut ominaisuudet palvelevat perävaunun käyttötarkoitusta. Pienillä metsäteillä hakkeen ajossa perävaunulta vaaditaan luonnollisesti erilaisia asioita, kuin pääosin asfalttiteillä rullaavilta romukuljetuksilta. 

Asiakaskohtainen räätälöintimme siis varmistaa sen, että myös sinä saat omassa tarpeessasi parhaiten toimivan tuotteen. 

Jyki on tunnettu hyvästä palvelusta ja pitkistä asiakassuhteista

Emme koskaan jätä asiakastamme pulaan.

Laadukkaiden, räätälöityjen tuotteiden lisäksi toimintamme keskiössä ovat henkilökohtainen palvelu ja pitkät asiakassuhteet. Huolehdimme asiakkaistamme aina myös kaupanteon jälkeen ja varmistamme, että yhteistyösi meidän kanssamme sujuu vaivattomasti. Meille voit aina soittaa!

Yrityksemme yli 50-vuotinen historia on osoittanut, että kuljetusyrittäjä, joka ostaa Jykin perävaunun, pysyy asiakkaanamme jatkossakin. 

Kotimainen, kestävä vaihtolavaperävaunu – edulliset elinkaarikustannukset 

Jyki on suomalainen perheyritys. Vaihtolavaperävaunumme ei ole markkinoiden halvin, mutta se on kotimainen ja kestävä.

Läpi organisaation laatuvaatimustemme takana on käytännön ymmärrys asiakkaidemme arjesta. 

Aina, kun perävaunusi seisoo korjaamolla runko-ongelmien tai muiden rakenteellisten virheiden vuoksi, se on poissa tuottavasta työstä. Tämän lisäksi korvaavan vuokravaunun etsiminen aiheuttaa sinulle turhaa työtä ja lisää kuluja. Tätä mekään emme toivo. 

Kun ostat laatua, panostat sujuviin ajokilometreihin. Me Jykillä varmistamme parhaamme mukaan, että sinä, asiakkaamme, välttyisit perävaunun turhilta ja kalliilta käyttökatkoilta. 

Kiinnostuitko vaihtolavaperävaunuistamme?
Toimi näin. 

 1. Soita jälleenmyyjillemme tai suoraan tehtaalle! Halutessasi voit myös lähettää yhteydenottopyynnön lomakkeella niin me soitamme sinulle.

 2. Käymme kanssasi läpi toivomasi perävaunun ominaisuudet, mitat ja varusteet.

 3. Saat meiltä tarjouksen ja tiedon mahdollisesta toimitusajasta.

 4. Kun hyväksyt tarjouksemme, perävaunusi siirtyy suunnittelijamme pöydälle ja sen jälkeen tuotantoon.

 5. Olemme sinuun yhteydessä luovutusajankohdan lähestyessä. Voit tietenkin soittaa meille koska tahansa, jos mielessäsi on kysymyksiä.

 6. Asiakastukemme ja huoltomme työskentelee täällä sinua varten myös perävaunun luovutuksen jälkeen. Älä epäröi ottaa yhteyttä.

crossmenu