Jykin logo

Släpvagnar

Varje släpvagn vi gör är av hög kvalitet och ett genomarbetat hantverk. 

Vårt syfte är att göra en släpvagn enligt dina behov och som underlättar ditt arbete så mycket som möjligt.
Vi övervägde inte ens något annat märke, eftersom vi har varit så nöjda med Jykis släpvagnar.
Jarkko Tuominen, Kuljetusliike Juhani Tuominen Oy

Släpvagnar

 1. Timmersläp

  Enligt ett gammalt talesätt är Jyki lika känd för sina timmervagnar som granarna för sina barr. Kontakta oss när du letar efter ett högkvalitativt timmersläp för din lastbil med vars hjälp du kan arbeta under krävande förhållanden till och med i 20 år.

  Läs mer
 2. Kassettsläp

  Vårt kassettsläp är ett verktyg av hög kvalitet som har skicklig design och som gör ett snyggt arbete. Vi tillverkar släpvagnar med alla kassettsystem och är redo att arbeta när du behöver hållbar utrustning.

  Läs mer
Det är lätt att designa och implementera med Jyki. Vi gick smidigt igenom till och med de mest speciella lösningarna med designern när det gällde kostnadseffektivitet och rätta axelvikter för rätt viktfördelning mellan bilen och semi-släpvagnen för att få maximal nyttolast. Jag har skaffat flera släpvagnar från Jyki och har positiva erfarenheter både av kvalitet och leveranssäkerhet, och de är avgörande faktorer.
Aki Lämsä, Transser Oy
 1. Lastväxlarsläp

  Våra lastväxlarsläp är av hög kvalitet och väl slutförda – vi planerar en släpvagn enligt dina behov och önskemål. Vi har fått särskilt beröm för vår dubbelskrovsramlösning. Jyki säljer inte massgods som tillverkas till lagret.

  Läs mer
 2. Lastväxlare med tipp

  Kontakta oss när du letar efter ett skräddarsytt, hållbart lastväxlarsläp för transport av speciella varor. Vi hjälper dig även med tekniska lösningar och med utmaningar som gäller dimensionering.

  Läs mer
 3. Biltransportsläp

  Med vårt biltransportsläp kör du laster mer kostnadseffektivt. Lastutrymmet i vår lösning baserad på den tidigare Malkki Oy -släpvagnen är verkligen stort och mycket snabbt och enkelt att lasta.

  Läs mer
 4. Flisvagn

  På Jyki implementerar vi flisvagnsplattformen enligt dina önskemål och arbetar flexibelt med olika karossbyggare. Kontakta oss när du letar efter en användbar lösning för transport av energiträ.

  Ta kontakt
 5. Släpvagnar för specialtransporter

  Vi designar och tillverkar också skräddarsydda lösningar för våra kunders speciella transportbehov. Fråga gärna direkt från fabriken!

  Ta kontakt
 6. Dolly

  Dragstångshöjden för vår extra låga dolly i körpositionen är bara 900 mm, men vi implementerar även högre lösningar. Fråga mer om du letar efter en lösning för att maximera höjden på lastutrymmet på din semitrailer!

  Läs mer
crossmenu