Jykin logo

Timmersläp

Letar du efter ett timmersläp av hög kvalitet, med vars hjälp du arbetar i krävande förhållanden i till och med upp till 20 år? 

Enligt ett gammalt talesätt är Jyki lika känd för sina timmervagnar som granarna för sina barr. 
Vi övervägde inte ens något annat märke, eftersom vi har varit så nöjda med Jykis släpvagnar.
Jarkko Tuominen, Kuljetusliike Juhani Tuominen Oy

Välj de funktioner till Jyki-timmersläpet som passar dina behov

 1. Dimensioner

  Vi gör ett timmersläp enligt de dimensioner du önskar. Med vettig utformning av axel- och boggiavstånd fungerar även ett långt timmersläp smidigt i trånga utrymmen.

 2. Bromsar, fjädring och däckstorlek

  Vi tillverkar timmersläp med både trum- och skivbromsar, luft, järn och blandad fjädring, och en däckstorlek enligt dina behov.

 3. Placering av bankar och spännanordning

  Meddela oss också dina önskemål om bankarnas och spännanordningens placering. Vi vet att en skillnad på några tiotals centimeter kan ha en betydande effekt på till exempel lastningshastigheten.

 4. Marknadens lägsta timmersläp

  Jyki Ultra Low möjliggör ett mycket stort lastutrymme, eftersom släpvagnens chassi bara är 1030 mm (däckstorlek 265/70R19.5”). På en bankhöjd på 3350 mm är släpvagnens totala höjd fortfarande mindre än 4,4 meter.

När dina transportbehov växer eller din materiel blir föråldrad, diskuterar vi gärna släpvagnslösningen som du behöver.

Det är vårt jobb att se till att allt du behöver är klart innan din trailerbeställning flyttas till vår designers bord. Kontakta din närmaste återförsäljare eller ring fabriken direkt!
Samarbetet med Jyki är enkelt. Man kan ringa Jyki när som helst, även om man inte finns några bekymmer kan man alltid växla några ord. Och om det blir problem reagerar de snabbt. De viktigaste funktionerna i den nya släpvagnen för mig var hållbarhet, vikt, finish, eftermarknad, pris och nu för tiden även lastutrymmet.
Jari Halinen, Halisen Kuljetus Ky

Jyki Ultra Low – marknadens lägsta timmersläp

Jyki Ultra Low är en trävagn med fast konstruktion vars struktur garanterar maximalt lastutrymme och minimal parasitbelastning.

Tack vare den nya ramstrukturen är höjden på släpvagnens chassi med en däckstorlek på 265/70R19.5” bara 1030 mm. Med en bankhöjd på 3350 mm är släpvagnens totala höjd fortfarande mindre än 4,4 meter.

Luftfjädring och körhöjd i två lägen möjliggör effektiv fjädring och viktiga extra centimeter för markfrigång i svår terräng. Vid landvägskörning är släpvagnens tyngdpunkt lägre, vilket gör kombinationen stabilare och säkrare att köra. 

Om så önskas finns den låga timmervagnen tillgänglig även med mekanisk fjädring. 

Den omdesignade bakre balken förbättrar flödet genom ramstrukturen, vilket minskar parasitbelastningen av snö, is, sand eller damm. Det vill säga att du bär mer nyttolast under alla årstider. 

Jyki är känd för bra service och långvariga kundrelationer

Vi har tillverkat timmersläp sedan år 1966. 

Förutom högkvalitativa, anpassade produkter fokuserar vår tjänst på personlig service och långvariga kundrelationer. Vi tar alltid hand om våra kunder även efter transaktionen och ser till att samarbetet med oss går smidigt. Du kan alltid ringa oss!

Vårt företags över 50-åriga historia har visat att en transportentreprenör som köper ett Jyki-släp kommer att fortsätta som vår kund. 

Högkvalitativt, hållbart timmersläp – låga livscykelkostnader

Jyki är ett finskt familjeföretag. Den praktiska förståelsen för våra kunders vardag ligger bakom våra kvalitetskrav genom hela organisationen.

När din släpvagn står parkerad i en verkstad på grund av ramproblem eller andra konstruktionsfel är den borta från produktivt arbete. Utöver detta kommer du att ha onödigt arbete och extra kostnader för att hitta en ersättande hyresbil. Det vill vi inte heller. 

När du köper kvalitet investerar du i smidiga körkilometer. På Jyki gör vi vårt bästa för att du, vår kund, ska undvika onödiga och dyra stillestånd för din släpvagn.

Blev du intresserad av våra timmersläp? Gör så här. 

 1. Ring våra återförsäljare eller direkt till fabriken! Om du vill kan du också skicka en kontaktförfrågan med formuläret så ringer vi dig.

 2. Vi går igenom funktionerna, dimensionerna och utrustningen för släpet som du vill ha.

 3. Du får ett erbjudande från oss och information om en eventuell leveranstid.

 4. När du accepterar vårt erbjudande, kommer din släpvagn att flyttas till vår designers bord och sedan till produktion.

 5. Vi kontaktar dig när överlämningsdatumet närmar sig. Naturligtvis kan du ringa oss när som helst om du har några frågor.

 6. Vår kundtjänst och service fungerar även efter att släpet har överlämnats till dig. Tveka inte att ta kontakt.

crossmenu