Jykin logo

Autonkuljetusperävaunu

Etsitkö autonkuljetusperävaunua, jonka kuormatila on mahdollisimman suuri?

Jykin autonkuljetusperävaunun aidosti suuri kuormatila on myös erittäin nopea ja helppo lastata. 
Yhteistyö Jykin kanssa on ollut johdonmukaista ja hyvin operatiivisia havaintoja reflektoivaa. Lopputuloksena Jyki on pystynyt yhdistämään piensarjatuotannon laadun ja kustannustehokkuuden hyvin räätälöidyn tuotteen kanssa. Suunnittelun ammattitaito on korkea ja samanaikaisesti nöyrä niin uusille, yhtä lailla lainsäädännön muutoksesta seuranneille vapauksille, kuin käyttäjien palautteelle.
Toimitusjohtaja Iiro Mäkinen, SE Mäkinen Logistics Oy

Jykin autonkuljetusperävaunu – tärkeimmät ominaisuudet

 • Puoliperävaunut erikoismatalalla dollylla tai ilman, sekä varsinaiset perävaunut

 • Ratkaisut 7, 8 tai 9 auton kuljettamiseen (henkilö- ja pakettiautokokoluokka)

 • Perävaunun mitoitus lainsäädäntösi vaatimusten mukaan

 • Varsinaisessa perävaunussa 3-4 akselia (1+2 tai 2+2, BPW)

 • Puoliperävaunussa 2 akselia

 • Rumpujarrut

 • Rengaskoko 17,5″

 • Kuumasinkityt rakenteet ja taidokkaasti viimeistely työnjälki

 • Perävaunu räätälöidään autoosi saumattomasti sopivaksi

5 syytä valita Jykin autonkuljetusperävaunu

 1. Nopea lastata, ketterä purkaa

  Autonkuljetusperävaunumme on erittäin nopea lastattava, sillä kiinnitettyjen autojen tarkempi sijoittelu hydraulisesti siirtyvien tasojen avulla on vaivatonta. Tämä tekee myös kuormien osittaisen purkamisen ja uusien autojen lastaamisen helpoksi.

 2. Suuri kuormatila

  Valmistamme autonkuljetusperävaunusi lainsäädännön määrittelemien mittojen mukaan niin, että saat käyttöösi suurimman mahdollisen kuormatilan. Meillä 7 auton perävaunuun todella mahtuu 7 autoa.

 3. Suunniteltu pohjoismaiden sääolosuhteisiin

  Autonkuljetusperävaunumme on suunniteltu toimimaan myös talven haasteellisissa olosuhteissa, joten perävaunun toimintavarmuus säilyy ympäri vuoden hyvänä.

 4. Kuljettajan työturvallisuus

  Lastaamisratkaisumme ansiosta jokainen auto on kiinnitettävissä heti omalle paikalleen, eikä kuljettajan tarvitse turhaan kiipeillä perävaunussa. Vaunun kyydissä on turvallista liikkua kelillä kuin kelillä, sillä jokainen paljas pinta on päällystetty teräväreunaisella kävelytasolevyllä tai erittäin pitävällä liukuesteteipillä. Lisäksi olemme panostaneet perävaunun valaistukseen sekä heijastinteippauksiin, jotta työskentely muun liikenteen seassa olisi mahdollisimman turvallista.

 5. Pohjana Malkki – tuotekehitys jatkuu

  Autonkuljetusperävaunumme pohjana on menneiltä vuosikymmeniltä tuttu ja toimiva Malkki. Ostimme Malkin tuoteoikeudet vuonna 2013, jonka jälkeen olemme kehittäneet tuotetta erityisesti nykyaikaisilla komponenteilla sekä rakenne- ja tuotantoteknisillä ratkaisuilla (esim. valaisimet, sähköjärjestelmä, materiaalit, levyrakenteet, sinkitys ja robottihitsaus).

Kun kuljetustarpeesi kasvaa tai kalustosi vanhenee, keskustelemme mielellämme tarvitsemastasi perävaunuratkaisusta kanssasi. 

Meidän tehtävämme on huolehtia, että kaikki tarpeellinen on varmasti sovittu ennen kuin perävaunutilauksesi siirtyy suunnittelijamme pöydälle. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään tai soita suoraan tehtaalle!
Jykin toiminnassa kiteytyy se ammattitaito, joka selittää koko Suomen vahvan perävaunuteollisuuden olemassaolon. Ammattimaisuus ei näy yksin tuotteessa vaan myös sen käyttöohjeissa ja ylläpitomallissa. Yhteistyön avoimuus ja jatkuva ajallisen horisontin hallinta tekevät tilaaja–toimittajasuhteesta helpon ainakin tilaajalle.
Toimitusjohtaja Iiro Mäkinen, SE Mäkinen Logistics Oy

Jykin laadukkaat autonkuljetusperävaunut valmistetaan asiakkaan toiveita kuunnellen

Kun ostat perävaunun meiltä, et osta varastoon tehtyä massatavaraa.

Jykin perävaunut valmistetaan aina asiakkaan henkilökohtaista käyttötarvetta kuunnellen. Emme tehtaile autonkuljetusperävaunuja sarjatuotantona pihaan odottamaan, sillä panostamme laatuun ja yksilöllisiin tuotteisiin. 

Uskomme, että avoin kommunikointi ja aito tuotekehitys yhdessä asiakkaidemme kanssa on suorin reitti erinomaiseen lopputuotteeseen. Vaikka autonkuljetusperävaunumme suuret linjat ovat tuotekehityksen myötä syntyneitä vakioratkaisuja, olemme aina valmiita kuuntelemaan ajatuksiasi. 

Meitä todella kiinnostaa, millaisilla pienillä räätälöinneillä voimme tehdä tuotteestamme entistä paremmin juuri sinun käyttöösi sopivan. 

Jyki on tunnettu hyvästä palvelusta ja pitkistä asiakassuhteista

Emme koskaan jätä asiakastamme pulaan, sillä meille voit aina soittaa.

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi toimintamme keskiössä ovat henkilökohtainen palvelu ja pitkät asiakassuhteet. Läpi organisaation laatuvaatimustemme takana on käytännön ymmärrys asiakkaidemme arjesta. 

Huolehdimme asiakkaistamme aina myös kaupanteon jälkeen ja varmistamme, että yhteistyösi meidän kanssamme sujuu vaivattomasti. Varaosamyyjämme toimittavat tilaamasi varaosat aina mahdollisimman pian ja korjaamomme henkilökunta on tarvittaessa valmis auttamaan esimerkiksi puhelimitse. 

Yrityksemme yli 50-vuotinen historia on osoittanut, että kuljetusyrittäjä, joka ostaa Jykin perävaunun, pysyy asiakkaanamme jatkossakin.

Kiinnostuitko autonkuljetusperävaunuistamme? Toimi näin.

 1. Soita jälleenmyyjillemme tai suoraan tehtaalle! Halutessasi voit myös lähettää yhteydenottopyynnön lomakkeella niin me soitamme sinulle.

 2. Käymme kanssasi läpi toivomasi perävaunun ominaisuudet, mitat ja varusteet.

 3. Saat meiltä tarjouksen ja tiedon mahdollisesta toimitusajasta.

 4. Kun hyväksyt tarjouksemme, perävaunusi siirtyy suunnittelijamme pöydälle ja sen jälkeen tuotantoon.

 5. Olemme sinuun yhteydessä luovutusajankohdan lähestyessä. Voit tietenkin soittaa meille koska tahansa, jos mielessäsi on kysymyksiä.

 6. Asiakastukemme ja huoltomme työskentelee täällä sinua varten myös perävaunun luovutuksen jälkeen. Älä epäröi ottaa yhteyttä.

crossmenu