Jykin logo

Kasettiperävaunu

Etsitkö kestävää ja vakaata kasettiperävaunua maa-aineksen kuljettamiseen? 

Jykin kasettiperävaunu on laadukas työväline, jossa näkyvät taidokas suunnittelu ja siisti työnjälki.
Yhteistyö Jykin kanssa on toiminut hyvin. Asiakkaan yksilöllisiä toiveita kuunnellaan ja parannusehdotukset pyritään ottamaan huomioon. Kestävyys on tärkeä ominaisuus, eikä runkojen kanssa ole ollut ongelmia. Myös yhteistyö Jykin ja päällirakentajan välillä toimii hyvin, ja kasettiperävaunujen ostaminen lavoineen onnistuu sujuvasti.
Janne Ruponen, Kuljetus Janne Ruponen Oy

Valitse Jykin kasettiperävaunuun tarpeesi mukaiset ominaisuudet

 1. Kasetointijärjestelmä

  Valmistamme kasettiperävaunuja kaikilla kasetointijärjestelmillä. Esimerkiksi pyörien päällä seisovat ja rungon päällä lepäävät Elg-, KHT-, Jorpe- ja letkukasettijärjestelmät ovat kaikki toteutettavissa Jykin alustaan.

 2. Mitoitus

  Suunnittelemme kasettiperävaunun täysin toivomiesi mittojen mukaan.

 3. Akselit, jarrumekanismi, jousitus

  Toteutamme kasettiperävaunuja sekä rumpu- että levyjarruilla ja sekä rauta- että ilmajousilla. Myös sekajousitus on mahdollinen rauta- ja ilmajousiakseleita yhdistelemällä.

 4. Rengastus ja rengaskoko

  Valmistamme kasettiperävaunun tarpeesi mukaisella rengaskoolla paripyörä- tai singlerengastuksella, tai näitä yhdistelemällä.

 5. Päällirakenteet

  Teemme yhteistyötä joustavasti eri päällirakentajien kanssa, jotta alustastamme tulee saumaton osa yhdistelmääsi.

Kun kuljetustarpeesi kasvaa tai kalustosi vanhenee, keskustelemme mielellämme tarvitsemastasi perävaunuratkaisusta kanssasi. 

Meidän tehtävämme on huolehtia, että kaikki tarpeellinen on varmasti sovittu ennen kuin perävaunutilauksesi siirtyy suunnittelijamme pöydälle. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään tai soita suoraan tehtaalle!
Tällä hetkellä meillä on viisi Jykin alustalla olevaa kasettiperävaunua, yksi neliakselinen ja neljä viisiakselista. Jyki-perävaunut ovat vakuuttaneet meidät luotettavuudellaan ja toimintavarmuudellaan, joten on ollut helppo tehdä hankintapäätöksiä. Yhteistyö Jykin kanssa on ollut varsin mutkatonta, he osaavat kuunnella ja toteuttaa asiakkaan toiveet ja tarpeet.
Petri Pärhä, Pärhä Oy

Sorakasetti – vakaan ja luotettavan kasettiperävaunun alla on toimiva runko 

Kasettialustamme runkorakenne on vuosikymmenten aikana todistanut laadukkuutensa. 

Soraa ja muuta maa-ainesta kuljettaessa kuormien massat kasvavat helposti suuriksi. Usein asiakkaamme ovatkin erityisen kiinnostuneita uuden perävaunun painosta, sillä mahdollisimman kevyt perävaunu mahdollistaa suurimman hyötykuorman. 

Raskas kuorma vaatii kuitenkin järeän työkalun, ja kasettiperävaunumme alusta on sellainen. Kun haluat laadukkaan tuotteen, me Jykillä huolehdimme, että saat sellaisen.

Perävaunun ominaisuuksista kestävyys, keveys, huolto ja varaosien saatavuus, sekä työnjälki ja ulkonäkö ovat minulle ostopäätöstä tehdessä tärkeitä. Myös Jykin hyvä maine kasettialustojen käyttäjien keskuudessa, ja pitkät perinteet perävaunuvalmistajana vakuuttivat. Jyki on myös halunnut rakentaa asiakkaan toiveiden mukaisen tuotteen.
Arto Korpela, Kuljetus Arto Korpela Oy

Jyki on tunnettu hyvästä palvelusta ja pitkistä asiakassuhteista

Emme koskaan jätä asiakastamme pulaan.

Laadukkaiden, räätälöityjen tuotteiden lisäksi toimintamme keskiössä ovat henkilökohtainen palvelu ja pitkät asiakassuhteet. Huolehdimme asiakkaistamme aina myös kaupanteon jälkeen ja varmistamme, että yhteistyösi meidän kanssamme sujuu vaivattomasti. Meille voit aina soittaa!

Yrityksemme yli 50-vuotinen historia on osoittanut, että kuljetusyrittäjä, joka ostaa Jykin perävaunun, pysyy asiakkaanamme jatkossakin. 

Kotimainen, kestävä sorakasetti – edulliset elinkaarikustannukset 

Jyki on suomalainen perheyritys. Läpi organisaation laatuvaatimustemme takana on käytännön ymmärrys asiakkaidemme arjesta. 

Aina, kun perävaunusi seisoo korjaamolla runko-ongelmien tai muiden rakenteellisten virheiden vuoksi, se on poissa tuottavasta työstä. Tämän lisäksi korvaavan vuokravaunun etsiminen aiheuttaa sinulle turhaa työtä ja lisää kuluja. Tätä mekään emme toivo. 

Kun ostat laatua, panostat sujuviin ajokilometreihin. Me Jykillä varmistamme parhaamme mukaan, että sinä, asiakkaamme, välttyisit perävaunun turhilta ja kalliilta käyttökatkoilta.

Kiinnostuitko kasettiperävaunuistamme?
Toimi näin.

 1. Soita jälleenmyyjillemme tai suoraan tehtaalle! Halutessasi voit myös lähettää yhteydenottopyynnön lomakkeella niin me soitamme sinulle.

 2. Käymme kanssasi läpi toivomasi perävaunun ominaisuudet, mitat ja varusteet.

 3. Saat meiltä tarjouksen ja tiedon mahdollisesta toimitusajasta.

 4. Kun hyväksyt tarjouksemme, perävaunusi siirtyy suunnittelijamme pöydälle ja sen jälkeen tuotantoon.

 5. Olemme sinuun yhteydessä luovutusajankohdan lähestyessä. Voit tietenkin soittaa meille koska tahansa, jos mielessäsi on kysymyksiä.

 6. Asiakastukemme ja huoltomme työskentelee täällä sinua varten myös perävaunun luovutuksen jälkeen. Älä epäröi ottaa yhteyttä.

crossmenu