Jykin logo

Lavaperävaunu

Etsitkö räätälöityä, kestävää lavaperävaunua erikoisemman kappaletavaran kuljettamiseen? 

Autamme sinua teknisten ratkaisuiden sekä mitoitukseen liittyvien haasteiden kanssa ja valmistamme toiveitasi vastaavan lavaperävaunun.

Me Jykillä suunnittelemme lavaperävaunusi kuljetustarpeesi mukaan

 1. Lavaperävaunuratkaisut erikoiskuljetuksiin

  Suunnittelemme ja kehitämme ratkaisuja erityisesti asiakkaidemme erikoisempiin kuljetushaasteisin. Kuuntelemme tarkasti sinun ajatuksesi lavaperävaunun toteutuksesta, sillä haluamme aidosti ymmärtää niitä yksityiskohtia, jotka helpottavat ja nopeuttavat työskentelyäsi.

 2. Asiantuntemus mitoituksessa

  Suunnittelijamme auttaa sinua lavaperävaunun tai halutessasi myös koko yhdistelmän mitoituksessa. Tunnemme mitta- ja massamääräykset, ja tiedämme, miten saamme kuormatilan käyttöösi kustannustehokkaimmalla tavalla.

 3. Kiinnitysratkaisut ja lisävarusteet

  Toteutamme lavaperävaunusi tarvitsemillasi kiinnitysratkaisuilla ja lisävarusteilla (kombilukot, konttilukot ja erilaiset sidonta- ja tuentaratkaisut). Valmistamme myös ADR-vaatimukset täyttäviä perävaunuja (kaikki luokat), kapelli- ja peiteratkaisut toteutamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

 4. Lattiakorkeus kuljetustarpeesi mukaan

  Kun kuljetat korkeaa tavaraa, me olemme valmiita toteuttamaan hyvinkin matalia ratkaisuja sopivaa rengaskokoa ja runkokombinaatiota hyödyntämällä.

 5. Korroosionkestävyys ja viimeistely

  Olemme suunnitelleet lavaperävaunujemme lattiarakenteet niin, että niiden korroosionkestävyys on luonnostaan hyvä. Lisäksi Jyki-perävaunut ovat tunnettuja laadukkaasta pintakäsittelystä ja viimeistellystä työnjäljestä.

Kun kuljetustarpeesi kasvaa tai kalustosi vanhenee, keskustelemme mielellämme tarvitsemastasi perävaunuratkaisusta kanssasi. 

Meidän tehtävämme on huolehtia, että kaikki tarpeellinen on varmasti sovittu ennen kuin perävaunutilauksesi siirtyy suunnittelijamme pöydälle. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään tai soita suoraan tehtaalle!

Jykin laadukkaat lavaperävaunut räätälöidään jokaisen asiakkaan tarpeeseen

Kun ostat perävaunun meiltä, et osta varastoon tehtyä massatavaraa.

Jykin perävaunut valmistetaan aina asiakkaan henkilökohtaista käyttötarvetta kuunnellen. Emme tehtaile lavaperävaunuja sarjatuotantona pihaan odottamaan, sillä panostamme laatuun ja yksilöllisiin tuotteisiin. 

Ammattitaitoamme on varmistaa, että valitut ominaisuudet palvelevat perävaunun käyttötarkoitusta ja helpottavat käytännön työtä perävaunun kanssa. 

Kotimainen, kestävä lavaperävaunu 
– edulliset elinkaarikustannukset 

Jyki on suomalainen perheyritys. Läpi organisaation laatuvaatimustemme takana on käytännön ymmärrys asiakkaidemme arjesta.

Aina, kun perävaunusi seisoo korjaamolla runko-ongelmien tai muiden rakenteellisten virheiden vuoksi, se on poissa tuottavasta työstä. Tämän lisäksi korvaavan vuokravaunun etsiminen aiheuttaa sinulle turhaa työtä ja lisää kuluja. Erikoiskuljetusten tapauksessa korvaavaa lavaperävaunua ei todennäköisesti edes löydy.  

Kun ostat laatua, panostat sujuviin ajokilometreihin. Me Jykillä varmistamme parhaamme mukaan, että sinä, asiakkaamme, välttyisit perävaunun turhilta ja kalliilta käyttökatkoilta. 

Kiinnostuitko lavaperävaunuistamme? Toimi näin. 

 1. Soita jälleenmyyjillemme tai suoraan tehtaalle! Halutessasi voit myös lähettää yhteydenottopyynnön lomakkeella niin me soitamme sinulle.

 2. Käymme kanssasi läpi toivomasi perävaunun ominaisuudet, mitat ja varusteet.

 3. Saat meiltä tarjouksen ja tiedon mahdollisesta toimitusajasta.

 4. Kun hyväksyt tarjouksemme, perävaunusi siirtyy suunnittelijamme pöydälle ja sen jälkeen tuotantoon.

 5. Olemme sinuun yhteydessä luovutusajankohdan lähestyessä. Voit tietenkin soittaa meille koska tahansa, jos mielessäsi on kysymyksiä.

 6. Asiakastukemme ja huoltomme työskentelee täällä sinua varten myös perävaunun luovutuksen jälkeen. Älä epäröi ottaa yhteyttä.

crossmenu