Jykin logo

Puutavaraperävaunu

Etsitkö laadukasta puutavaraperävaunua, jonka avulla työskentelet vaativissa olosuhteissa jopa 20 vuotta? 

Vanhan sanonnan mukaan Jyki on yhtä tunnettu puutavaraperävaunuistaan kuin kuuset neulasistaan. 
Ei edes harkittu muuta merkkiä, sillä Jykin perävaunuihin ollaan oltu niin tyytyväisiä.
Jarkko Tuominen, Kuljetusliike Juhani Tuominen Oy

Valitse Jyki-puutavaraperävaunuun tarpeesi mukaiset ominaisuudet

 1. Mitat

  Teemme puutavaraperävaunun täysin toivomiesi mittojen mukaan. Akseli- ja telivälien järkevällä suunnittelulla saamme myös pitkästä puutavaraperävaunusta ketterän tiukoissa paikoissa.

 2. Jarrut, jousitus ja rengaskoko

  Toteutamme puutavaraperävaunuja sekä rumpu- että levyjarruilla, ilma-, rauta- ja sekajousituksella sekä toivomallasi rengaskoolla.

 3. Pankkojen ja kiristimien sijoittelu

  Kerro meille toiveesi myös pankkojen ja kiristimien sijainnin suhteen. Tiedämme, että muutaman kymmenen sentin erolla voi olla merkittävä vaikutus esimerkiksi lastausnopeuteen.

 4. Markkinoiden matalin puutavaraperävaunu

  Jyki Ultra Low mahdollistaa erittäin suuren kuormatilan, sillä perävaunun alustan korkeus on vain 1030 mm (rengaskoko 265/70R19,5”). Suurin mahdollinen pankonkorkeus on 3350 mm, jolloin perävaunun kokonaiskorkeus jää alle 4,4 metrin.

Kun kuljetustarpeesi kasvaa tai kalustosi vanhenee, keskustelemme mielellämme tarvitsemastasi perävaunuratkaisusta kanssasi. 

Meidän tehtävämme on huolehtia, että kaikki tarpeellinen on varmasti sovittu ennen kuin perävaunutilauksesi siirtyy suunnittelijamme pöydälle. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään tai soita suoraan tehtaalle!
Yhteistyö Jykin kanssa on leppoisaa. Jykille voi soittaa koska vaan vaikka ei olisi murheita, aina voi tarinoida niitä näitä. Ja jos on ongelmatilanne, niin siihen reagoidaan nopeasti. Tärkeimpiä ominaisuuksia uudessa perävaunussa minulle olivat kestävyys, paino, viimeistely, jälkimarkkinointi, hinta ja nykyaikana myös kuormatila.
Jari Halinen, Halisen Kuljetus Ky

Jyki Ultra Low – markkinoiden matalin puutavaraperävaunu

Jyki Ultra Low on kiinteärunkoinen puutavaraperävaunu, jonka rakenne takaa maksimaalisen kuormatilan ja minimaalisen loiskuorman.

Uuden runkorakenteen ansiosta perävaunun alustan korkeus rengaskoolla 265/70R19,5” on vain 1030 mm. Suurin mahdollinen pankonkorkeus on 3350 mm, jolloin perävaunun kokonaiskorkeus jää alle 4,4 metrin.

Ilmajousitus ja kaksiasentoinen ajokorkeus mahdollistaa tehokkaan jousituksen ja tärkeitä lisäsenttejä maavaraan hankalassa maastossa. Maantieajossa perävaunun painopisteestä taas saadaan matalampi, jolloin yhdistelmä on vakaampi ja turvallisempi ajaa.
Halutessasi Ultra low -puutavaraperävaunu on saatavilla myös mekaanisella jousituksella.

Uudelleen muotoiltu takapalkki parantaa runkorakenteen läpivirtausta, joka vähentää lumesta, jäästä, hiekasta tai pölystä muodostuvaa loiskuormaa. Kuljetat siis enemmän hyötykuormaa kaikkina vuodenaikoina. 

Jyki on tunnettu hyvästä palvelusta ja pitkistä asiakassuhteista

Olemme valmistaneet puutavaraperävaunuja vuodesta 1966.

Laadukkaiden, räätälöityjen tuotteiden lisäksi toimintamme keskiössä ovat henkilökohtainen palvelu ja pitkät asiakassuhteet. Huolehdimme asiakkaistamme aina myös kaupanteon jälkeen ja varmistamme, että yhteistyösi meidän kanssamme sujuu vaivattomasti. Meille voit aina soittaa!

Yrityksemme yli 50-vuotinen historia on osoittanut, että kuljetusyrittäjä, joka ostaa Jykin perävaunun, pysyy asiakkaanamme jatkossakin. 

Kotimainen, laadukas puutavaraperävaunu – edulliset elinkaarikustannukset

Jyki on suomalainen perheyritys. Läpi organisaation laatuvaatimustemme takana on käytännön ymmärrys asiakkaidemme arjesta. 

Aina, kun perävaunusi seisoo korjaamolla runko-ongelmien tai muiden rakenteellisten virheiden vuoksi, se on poissa tuottavasta työstä. Tämän lisäksi korvaavan vuokravaunun etsiminen aiheuttaa sinulle turhaa työtä ja lisää kuluja. Tätä mekään emme toivo. 

Kun ostat laatua, panostat sujuviin ajokilometreihin. Me Jykillä varmistamme parhaamme mukaan, että sinä, asiakkaamme, välttyisit perävaunun turhilta ja kalliilta käyttökatkoilta.

Kiinnostuitko puutavaraperävaunuistamme?
Toimi näin.

 1. Soita jälleenmyyjillemme tai suoraan tehtaalle! Halutessasi voit myös lähettää yhteydenottopyynnön lomakkeella niin me soitamme sinulle.

 2. Käymme kanssasi läpi toivomasi perävaunun ominaisuudet, mitat ja varusteet.

 3. Saat meiltä tarjouksen ja tiedon mahdollisesta toimitusajasta.

 4. Kun hyväksyt tarjouksemme, perävaunusi siirtyy suunnittelijamme pöydälle ja sen jälkeen tuotantoon.

 5. Olemme sinuun yhteydessä luovutusajankohdan lähestyessä. Voit tietenkin soittaa meille koska tahansa, jos mielessäsi on kysymyksiä.

 6. Asiakastukemme ja huoltomme työskentelee täällä sinua varten myös perävaunun luovutuksen jälkeen. Älä epäröi ottaa yhteyttä.

crossmenu