Jykin logo

Hakeperävaunu

Tarvitsetko hakeperävaunua tai muuta räätälöityä kalustoa energiapuun kuljettamiseen? 

Toteutamme hakeperävaunun alustan toiveesi mukaan, ja teemme joustavasti yhteistyötä eri päällirakentajien kanssa. 

Valitse Jykin hakeperävaunuun tarpeesi mukaiset ominaisuudet

 1. Mitat

  Teemme hakeperävaunun täysin toivomiesi mittojen mukaan.

 2. Akselit ja telit

  Hakeperävaunun alustan pituus vaikuttaa akselien sijoitteluun. Suunnittelemme perävaunun sinulle halutessasi myös siirtyvällä telillä.

 3. Jarrumekanismi, jousitus ja rengaskoko

  Toteutamme hakeperävaunuja sekä rumpu- että levyjarruilla, ilma- että rautajousilla sekä toivomallasi rengaskoolla.

 4. Päällirakenteet

  Teemme yhteistyötä joustavasti eri päällirakentajien kanssa, jotta voimme toimittaa sinulle kaluston hake- tai kantokuljetuksia, tai muita kuljetustarpeita varten.

Kun kuljetustarpeesi kasvaa tai kalustosi vanhenee, keskustelemme mielellämme tarvitsemastasi perävaunuratkaisusta kanssasi. 

Meidän tehtävämme on huolehtia, että kaikki tarpeellinen on varmasti sovittu ennen kuin perävaunutilauksesi siirtyy suunnittelijamme pöydälle. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään tai soita suoraan tehtaalle!

Me Jykillä teemme töitä, jotta sinun työntekosi olisi mahdollisimman helppoa

Kun ostat perävaunun meiltä, et osta varastoon tehtyä massatavaraa. 

Asiakastyömme lähtökohta on, että hakeperävaunuusi suunnittelemamme ratkaisut tekevät sinun työskentelystäsi mahdollisimman helppoa. Meille on siis tärkeää, että kerrot toiveistasi avoimesti, jotta osaamme suunnitella perävaunusi juuri sinun työhösi sopivaksi.

Meidän valmistamissamme perävaunuissa näkyy huolellinen suunnittelu ja erityisen siisti työnjälki. Suunnittelijamme työskentelee tiiviisti yhteistyössä valitsemasi päällirakentajan kanssa, jotta hakeperävaunusi yksityiskohdat toimivat sovitusti. 

Jyki on tunnettu hyvästä palvelusta ja pitkistä asiakassuhteista

Emme koskaan jätä asiakastamme pulaan.

Laadukkaiden, räätälöityjen tuotteiden lisäksi toimintamme keskiössä ovat henkilökohtainen palvelu ja pitkät asiakassuhteet. Huolehdimme asiakkaistamme aina myös kaupanteon jälkeen ja varmistamme, että yhteistyösi meidän kanssamme sujuu vaivattomasti. 

Yrityksemme yli 50-vuotinen historia on osoittanut, että kuljetusyrittäjä, joka ostaa Jykin perävaunun, pysyy asiakkaanamme jatkossakin. 

Kotimainen, kestävä hakealusta – 
edulliset elinkaarikustannukset 

Jyki on suomalainen perheyritys. Läpi organisaation laatuvaatimustemme takana on käytännön ymmärrys asiakkaidemme arjesta.

Aina, kun perävaunusi seisoo korjaamolla runko-ongelmien tai muiden rakenteellisten virheiden vuoksi, se on poissa tuottavasta työstä. Tämän lisäksi korvaavan vuokravaunun etsiminen aiheuttaa sinulle turhaa työtä ja lisää kuluja. Tätä mekään emme toivo. 

Kun ostat laatua, panostat sujuviin ajokilometreihin. Me Jykillä varmistamme parhaamme mukaan, että sinä, asiakkaamme, välttyisit perävaunun turhilta ja kalliilta käyttökatkoilta. 

Kiinnostuitko hakeperävaunuistamme? Toimi näin. 

 1. Soita jälleenmyyjillemme tai suoraan tehtaalle! Halutessasi voit myös lähettää yhteydenottopyynnön lomakkeella niin me soitamme sinulle.

 2. Käymme kanssasi läpi toivomasi perävaunun ominaisuudet, mitat ja varusteet.

 3. Saat meiltä tarjouksen ja tiedon mahdollisesta toimitusajasta.

 4. Kun hyväksyt tarjouksemme, perävaunusi siirtyy suunnittelijamme pöydälle ja sen jälkeen tuotantoon.

 5. Olemme sinuun yhteydessä luovutusajankohdan lähestyessä. Voit tietenkin soittaa meille koska tahansa, jos mielessäsi on kysymyksiä.

 6. Asiakastukemme ja huoltomme työskentelee täällä sinua varten myös perävaunun luovutuksen jälkeen. Älä epäröi ottaa yhteyttä.

crossmenu